.:|Restaurace U Bedrníčků|:. ⇒ Denní menu 
Číšník

Restaurace U Bedrníčků

Denní menu

Přejete si dostávat denní menu na Váš e-mail? Níže stačí vyplnit jen emailovou adresu a tlačítkem "Přihlásit k odběru" se zaregistrujete k odebírání denního menu na Váš e-mail.

Předobjednávku jídel můžete provést na tel.: (+420) 773 588 088

24.05.2018
 
Polévky:
Uzený vývar s rýží(6,9)22,-
Pórková s vejcem(1,3,6,7)22,-
 
Jídla na objednávku:
150gVepřový steak s hořčičným přelivem, americké brambory(1,6,10)130,-
150gKuřecí prsa zámecké paní, hranolky(1,3)135,-
150gSmažený vepřový/kuřecí řízek, vařený brambor, okurka(1,3,7)120,-
100gSmažený sýr, hranolky, tatarská omáčka(1,3,6,7,10)120,-
 
Hotová jídla:
120gZnojemská hovězí roštěná, houskový knedlík/rýže(1,6)86,-
100gSegedínský guláš, houskový knedlík(1,7,12)82,-
100gHanácký vepřový vrabec, houskový knedlík, zelí(1,12)82,-
120gBalkánský kuřecí plátek, opečený brambor(1,6,7)84,-
130gKapustový karbanátek, vařený brambor, okurka(1,3,7)84,-
3ksKynuté jahodové knedlíky se zakysanou smetanou(1,3,7)84,-

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
    1. glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
    2. maltodextrinů na bázi pšenice (1)
    3. glukózových sirupů na bázi ječmene
    4. obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
    1. rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
    2. rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
    1. zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
    2. přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
    3. fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
    4. esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
    1. syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
    2. laktitolu
  8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.