.:|Restaurace U Bedrníčků|:. ⇒ Denní menu 
Číšník

Restaurace U Bedrníčků

Denní menu

Přejete si dostávat denní menu na Váš e-mail? Níže stačí vyplnit jen emailovou adresu a tlačítkem "Přihlásit k odběru" se zaregistrujete k odebírání denního menu na Váš e-mail.

Ve středu 22.5.2019 NEVAŘÍME.Otevřeno od 17.00 hodin.

Předobjednávku jídel můžete provést na tel.: (+420) 773 588 088

21.05.2019
 
Polévky:
Česnečka(1,6)22,-
Gulášová(1,6)25,-
 
Jídla na objednávku:
150gVepřový steak na grilu, americké brambory(6)135,-
150gKuřecí prsa s broskví a sýrem, hranolky(1,7)135,-
150gSmažený vepřový/kuřecí řízek, vařený brambor, okurka(1,3,7)125,-
100gSmažený sýr, hranolky, tatarská omáčka(1,3,6,7,10)125,-
 
Hotová jídla:
100gDebrecínské hovězí maso, houskový knedlík/rýže(1,6)92,-
100gHovězí guláš, houskový knedlík(1)90,-
120gStaročeská pečená vepřová krkovice, houskový knedlík, zelí(1,12)89,-
100gVepřová plec na divoko, vařený brambor(1,9)89,-
120gKuřecí roláda se šunkou a sýrem, vařený brambor(7)90,-
100gKuřecí nudličky na kari s pórkem a ananasem, rýže(1,7)89,-

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
    1. glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
    2. maltodextrinů na bázi pšenice (1)
    3. glukózových sirupů na bázi ječmene
    4. obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
    1. rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
    2. rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
    1. zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
    2. přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
    3. fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
    4. esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
    1. syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
    2. laktitolu
  8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.